Serc

Wonen in Krimpen aan den IJssel

Wonen in Krimpen aan den IJssel

Door de landelijke ligging aan de rand van de Krimpenerwaard en toch in de directe nabijheid van Rotterdam, is Krimpen aan den IJssel een aantrekkelijke woonplaats voor jong en oud.

Krimpen aan den IJssel kent een grote diversiteit in woningen en wijken. Zo zijn er bijvoorbeeld erg oude huizen langs de dijk, waar Krimpen aan den IJssel is ontstaan en ook zijn er meerdere nieuwbouw wijken, er is zowel laagbouw als hoogbouw, er zijn huurwoningen en koopwoningen en dit alles in iedere prijsklasse.

Nieuwbouw projecten

In Krimpen aan den IJssel staan altijd een aantal nieuwbouw projecten op de agenda. Kijk via onderstaande link op de website van Krimpen aan den IJssel voor de huidige nieuwbouw projecten.

Voor het kopen of huren van woningen uit een van de nieuwbouw projecten, kunt u informatie inwinnen via onderstaan de link.

Huren via Quawonen

Bent u op zoek naar een bestaan de (sociale) huurwoning? Dan kunt u bij bij Quawonen het actuele aanbod bekijken.

Huren via Woonnet Rijnmond

Bent u op zoek naar een bestaande (sociale) huurwoning, dan kunt u daarvoor terecht bij Woonnet Rijnmond. Daar kunt u zich ook meteen inschrijven als woningzoekende.

Makelaars in Krimpen aan den IJssel

Voor de aankoop of verkoop van een huis in Krimpen aan den IJssel, kunt u terecht bij een van de makelaars die actief zijn in Krimpen aan den IJssel.

Bouwtechnische Keuring

Om verrassingen te voorkomen is het bij de aankoop van een woning verstandig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren.